[Perig School] Макарон [Евгения Периг]

400

Курс включає відеоуроки з деталізованим процесом приготування кришечок, начинок, збірки та декорування макарон.

ТЕОРЕТИЧНІ УРОКИ:
1. Урок «Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон»
2. Урок по ціноутворенню — розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку
3. Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів

МЕРЕНГА (pdf файл + відео) :
1. Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.
2. Макарон на французькій мерензі із пониженим вмістом цукру.
3. Макарон на французькій мерензі на альбуміні із пониженим вмістом цукру.

ТОПОВІ 14 ГАНАШІВ СЕРЕД ЗАМОВНИКІВ (pdf файл + відео):
— карамельний чизкейк
— полунично-бананове смузі з грейпфрутовим смузі
— Ферреро Роше
— Орео
— манго-маракуя
— тірамісу
— полуничний мілкшейк
— карамельне яблуко
— морквяний пиріжок
— лаванда-чорниця
— пряне латте
— Марія Антуанетта (з додаванням чорного чаю з бергамотом)
— вишня в шоколаді
— чорничний йогурт

БОНУС: 30 додаткових ганашів у PDF-форматі
1. Арахісове печиво
2. Морквяний пиріг
3. Кава-бейліс
4. Глінтвейн
5. Малина
6. Чорничний йогурт
7. Манго
8. Манго-маракуя
9. Екзотик
10. Лимонний пиріг
11. Полуничний йогурт
12. Полунично-банановий смузі
13. Фісташка-абрикос
14. Збитий фісташковий ганаш
15. Смородина-м‘ята
16. Кокос
17. Вишня в шоколаді
18. Лаванда-чорниця
19. Солена карамель
20. Фундук-маракуя
21. Кокос-ананас
22. Полуниця-лайм-ром
23. Снікерс
24. Фундук
25. Дорблю-горіх
26. Ром-лайм
27. Журавлина-Куантро
28. Пряна обліпиха
29. Запечений гарбуз
30. Запечене яблуко-карамель

ДЕКОРИ ДЛЯ МАКАРОН:
— печиво (міні сінабони, рогалики, печенюшки)
— 2 види маршмелоу;
— чизкейк кавовий;
— шоколадні декори.