[Perig School] Стань свадебным кондитером [Евгения Периг]

200

Програма курсу «Вітринні десерти»

  • 11 відеоуроків.
  • Детальні тех. карти.
  • 5 тарт, 3 роли, 3 нарізних.

1. Рол «Полуничне мохіто»
2. Рол «Чорний ліс»
3. Рол «Тірамісу»
4. Тарта «Абрикос»
5. Тарта «Цвіт малини»
6. Тарта «Чорниця-Маскарпоне»
7. Тарта «Крем-брюле»
8. Крамбл із ягодами
9. Порційна подача рулету «Парі-Брест»
10. Нарізне «Кокос»
11. Нарізне «Мегашоко»

Програма курсу «Кенді бар під ключ»

  • 23 уроки
  • 23 технологічних карт
  • Теорія
  • Урок від юриста про документи, які потрібні, щоби працювати весільним кондитером
  • Урок від маркетолога, як просувати свою кондитерську справу
  • Пам‘ятка по веденню інстаграму

1. Мусове тістечко «Йогурт»
2. Мусове тістечко «Ягідний бум»
3. Мусове тістечко «Екзотик»
4. Мусове тістечко «Зачарований фундук»
5. Мусове тістечко «Чорнична спокуса»
6. Тарта «Лимон»
7. Тарта «Вишня-пломбір»
8. Тарта «Горіхи-карамель»

Веріни
9. «Малина-пломбір»
10. Пана-кота ягідна
11. «Снікерс»
12. «Тірамісу»

Торти
13. Бісквітний торт «Малібу»
14. Бісквітний торт «Вишня»

Подарунки гостям від нареченої (пропозиція гостям додому)
Сучасні пляцки

15. Мак-яблуко
16. Пташине молоко
17. Сирник
18. Шварцвальд
19. Медовий із тоффі та грушею
20. Медовий із чорносливом та горіхами

Компліменти гостям (трюфелі)
1. Піна-колада (мармелад ананасовий, кокосовий ганаш)
2. Суниця-грейпфрут
3. Чорничний йогурт

Програма курсу «Весільний кенді бар»

  • 17 відеоуроків
  • 7 технологічних карт
  • Теорія
  • 5 чек-листів

1. Тістечка Шу «Ваніль-полуниця»
2. Тістечка Шу «Банан-карамель»
3. Тістечко «Кава крем-брюле»
4. Тарта ягідна
5. Тарта «Безкінечна кава»

Мусові порційні десерти (птіфури)
6. Фісташка
7. Прованс
8. Деліс
9. Чізкейк-екзотик
10. Брауні-вишня-чорний шоколад
11. Фундук-пряна груша
12. Роше
13. Джандуйа-абрикос-маракуя
14. Фісташка-грейпфрут

Десерти в стаканчику:
15. Верін «Ананас»
16. Верін «Карамельне яблуко»
17. Верін «Вишня»