[Tolstikova] Основы сбалансированного питания + гайд Здоровое питание [Екатерина Толстикова]

250

Бандл: лекція «Здорова тарілка. Основи збалансованого харчування»+ гайд «Здорове харчування» — це потужний ресурс для тих, хто прагне покращити своє самопочуття, зовнішній вигляд та здоров’я за допомогою правильного харчування.

Лекція «Здорова тарілка. Основи збалансованого харчування»
Формат: відео
Тривалість: 1 година 30 хвилин

Зміст лекції

  • Що таке харчування, для чого нам потрібна їжа?
  • Макронутрієнти: білки, жири та вуглеводи. Яку кількість вживати, з яких продуктів брати і як готувати?
  • Клітковина: користь, шкода та значення для здоров’я
  • Як скласти здорову тарілку?
  • Як має виглядати здоровий раціон харчування на день?
  • Технологія приготування їжі
  • З яких продуктів брати вітаміни та мінерали?
  • Must food: топ 14 продуктів, які варто включити в свій раціон

Гайд «Здорове харчування» — практичне доповнення до лекції
Формат: PDF файл, з можливістю завантаження

Зміст гайду

  • Як розрахувати індивідуальну порцію прийому їжі?
  • Як правильно замінити продукт?
  • Яка оптимальна кількість прийомів їжі?
  • Як самостійно діагностувати ожиріння?
  • Приклади збалансованих раціонів
  • Конструктори сніданків, салатів та святкового столу

Бандл: лекция «Здоровая тарелка. Основы сбалансированного питания»+ гайд «Здоровое питание» — это мощный ресурс для тех, кто стремится улучшить свое самочувствие, внешний вид и здоровье с помощью правильного питания.

Лекция «Здоровая тарелка. Основы сбалансированного питания»
Формат: видео
Продолжительность: 1 час 30 минут

Содержание лекции
Что такое питание, зачем нам нужна еда?
Макронутриенты: белки, жиры и углеводы. Какое количество употреблять, из каких продуктов брать и как готовить?
Клетчатка: польза, вред и значение для здоровья
Как сложить здоровую тарелку?
Как должен выглядеть здоровый рацион питания в день?
Технология приготовления пищи
С каких продуктов брать витамины и минералы?
Must food: топ 14 продуктов, которые следует включить в свой рацион

Гайд «Здоровое питание» — практическое дополнение к лекции
Формат: PDF файл, с возможностью загрузки

Содержание гайда
Как рассчитать индивидуальную порцию еды?
Как правильно заменить продукт?
Каково оптимальное количество приемов пищи?
Как самостоятельно диагностировать ожирение?
Примеры сбалансированных рационов
Конструкторы завтраков, салатов и праздничного стола.

Язык: УКР